image Пратите нас:

Нено позамантерија

Уколико тражите пертле, канапе или оплитање каблова на правом сте мјесту. У свом погону посједујемо кружно плетеће машине помоћу којих можемо да задовољимо све ваше потребе из ове области.

Сходно вашим потребама можемо да произведемо округле и плоснате пертле, у бојама, дезенима и дужинама по вашем захтјеву. Посједујемо и технологију помоћу које можемо да произведемо восковану пертлу која се користи у производњи елегантне обуће. Пертле производимо од полиестерског, памучног и полиамидног предива а завршавамо их транспарентном целулоидном траком 25мм и 40мм ширине.

Канапе производимо од полиестерског, полиамидног, полипропиленског и памучног предива у пречницима од 1,4мм до 15мм у бојама и дезенима по захтјеву купца. Посједујемо и најновију технологију помоћу које можемо да вршимо окивање канапа т-сидром који своју примјену налази у производњи украсних папирних врећица. Важно је напоменути да смо у могућности да производимо и еластичне канапе пречника од 2мм до 10мм, а исте можемо да сјечемо на жељену дужину и да их окивамо металним сидрима за потребе графичке индустрије.

За потребе електро-индустрије у могућности смо да вршимо оплитање електро каблова максимлног пречника од 14мм у боји и дезену по захтјеву купца.

Код производње уских тканина заузимамо лидерску позицију у региону. Разлог овога је комплетно заокружен процес производње уских тканина, почевши од сновања па све до дораде уских тканина. У могућности смо да производимо еластичне и нееластичне уске тканине, од 5мм до 160мм ширине, као и жакард еластичне и нееластичне тканине од 10мм до 40мм ширине. За производњу уских тканина користимо полиестерско, полимидно, полипропиленско и памучно предиво, као и сирове гумене нити, сирову лајкру и оплетену лајкру.

Све уске тканине производимо на машинама реномираног Швајцарског произвођача „Јакоб Муллер“-а, а контрола и паковање се врши на последњој генерацији опреме њемачког реномираног произвођача „Магеба“.

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill