image Пратите нас:

У вријеме доминације друштвеног капитала на простору бивше Југославије, у Босни Херцеговини, 1988. године оснива се предузеће "Нено", као првенац међу предузећима са приватним капиталом, у граду Теслићу. Пертле за обућу су биле први производ са којим је предузеће и започело своју производну дјелатност. Прве године пословања показују се као изузетно успјешне гдје предузеће међу фабрикама обуће бива преознато као поуздан добављач квалитетних производа.

Потом долазе деведесете године, као кризне године и године економског стагнирања. У првој половини деведесетих година предузеће наставља производњу редуцираним капацитетом и упркос изузетно отежаним условима пословања опстаје и наставља са обавлљањем дјелатности. У другој половини деведесетих, предузеће улаже у технологију за производњу канапа чиме шири свој производни асортиман као и свој утицај на тржишту.

Почетак новог миленијума доноси знатне промјене у предузећу. Предузеће доноси стратешку одлуку о покретању производње уских тканина те креће инвестирање у том правцу. У наредних неколико година значајно се улаже у технологију и развој производа чиме се отвара пут ка новим тржиштима. 

Данас у нашем погону посједујемо преко шесдесет машина за производњу текстине позамантерије и важимо за најкомплетнијег произвођача на екс-Ју подручју. Наши производи снадбијевају прерађивачку индустрију у областима производње намјештаја, текстилне конфекције, ауто индустрије, војне индустрије као и графичке индустрије а у нашем погону запошљавамо тридесет радника.

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill